Valpar/ Puppys

No poppis.

                                                  

                                                

                                                               

                                                                

  Swedish Valhundpuppies

kittie.png 

jag-och-hundarna-054.jpg 

    Jag följer SKK regler.

    Med valparna följer.

En valplåda från mig där det är lite av varie,
en liten filt som dom har sovit på så valpen känner sig trygga i sitt nya hem, valpmat mm.

Registrerade i SKK,med skk köpeavtal.

ID märkta (Chip-märkta.

Veterinärbesiktigade,inte mer än 7 dagar gammalt.

 Vaccinerade(kennelhosta) (Valpsjuka)

 (Avmaskade 3ggr) Doldafel försäkrade I 3 år 

(OBS) Ni kan gå in på SKK hemsida och läsa om köpavtal.  

Jag har en liten hunduppfödning då jag får mer tid till mina hundar,då det är viktigt att underhålla hundarna till det behov dom behöver. Lägger ett och annat spår vilket de brukar tycka vara roligt.

Valparna föds upp i hemmiljö där valparna har lugn och ro och ett trygt hem,med det liv och rörelse som förekommer i ett hem. Jag är även hemma med min tik och valpar tills dom säljs det är viktigt så tiken känner sig trygg. Min ambition är att föda upp rastypiska hundar,både exteiört och mentalt och bra temperament. Jag vill bevara dom gamla generna i västgöten,som tex stubbsvansen och de fina lugnet sunda och frska. Den här rasen kan man ha till mycket ex agillity,bruks,spår,eftersök,viltspår uppletande,och rallylydnad ja mycket. En fin familjehund det är många år man kan ha roligt med denna ras. Att underhålla hundarna tycker jag är viktigt, jag är ute och går minst en timma om dagen med hundarna,och nu skall jag även börja att lägga spårute i skogen. Jag kan ge råd och hjälp om skötsel och vardaglig träningutställning om så önskas jag har en del efarenhet,kan aldrig vara fel. Jag kan hjälpa er med tränings lydnad då jag skälv har tävlat,min träning kallar jag håll i kopplet he he lite skoj bara. För mer inf ring om ni undrar över något. Det kan aldrig vara lätt att välja valp därför tänker jag hjälpa er så ni får rätt valp till det ni har tänkt. Det är viktigt att ni kommer merän en gång och hälsar på och lära känna både mig och hundarna..
MVH Karin.  

Lite om våra stora kortbenta vovvar VÄSTGÖTASPETSEN.

 

En genuin och genomsund hundras,helt fri från rasbundna sjukdomar. Tidigt spridd för sina goda vallningsegenskaper och enastående mentalitet. Med gårdshundens ursprungliga uppgifter att vakta,varna och valla boskap. Unik och originell med sina korta ben och medfödda stubbsvans. Ett värdefult kulturarv att slå vakt om. Vårt levende kulturminne bär i sina gener en tusenårig och facinerande historia om hårda umbäranden. Alla dessa goda egenskaper (inteligensen, följsamheten,samarbetsviljan,flockkänslan,vaksamheten,vänligheten,vallingstingten mm) berättar om oss en historia om hundens och vårt eget förflutna.
MVH Karin 

       

                     pict2141.jpg

                                     

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)